Welkom!

Aan ons huis vast vind je appartement ZUMER (vroeger: appartement ‘Sonja dorp’): het voormalige bankkantoor is omgetoverd tot een heerlijk 4-persoons appartement, met een badkamer in de voormalige kluis.

Het appartement is volledig zelfstandig, met eigen ingang en tuin.

Indeling: via de entree kom je in de keuken met inbouwapparatuur (oven, fornuis, koelkast) en loop je direct door naar de zonnige kamer. Via de trap bereik je de slaapkamers. 1 slaapkamer is voorzien van een 2-persoonsbed, de 2e slaapkamer heeft 2 eenpersoonsbedden.

Heb je een kleintje? Er is een kinderbedje en kinderstoel aanwezig.

ZUMER ligt op 2600 meter van het westerstrand. Vanaf de veerboot neem je de bus lijn 2 en stap je uit aan de Oosterreeweg. Je vindt ons tegenover de kinderboerderij.

Op het eiland is het heerlijk rustig, genieten van de natuur: bossen, strand, duinen, alles is binnen bereik en als het toch een dag regent: in het appartement heb je gratis WIFI en TV. Wij voorzien je graag van tips! Meer weten over beschikbaarheid of reserveren? Klik hier!

Wind, zand en schelpen: samen vormen ze de mooiste kunstwerken! in het Schelpenmuseum vind je veel verschillende soorten en verhalen!

Trouwe Wachters

Sinds 150 jaren staan er strandpalen op Schiermonnikoog. In de loop der jaren is hun functie veranderd. lees er hier meer over